قافلان سسی - اخبار میانه - میانه

رئیس شورای اسلامی شهر میانه : جریان های خارج از شورا موجب بروز اختلافات می شود

شناسهٔ خبر: 599 -
اخبار میانه

حسین ابوالقاسم زاده در گفتگوی اختصاصی با قافلان: دستهایی خارج از شورا در کارند که با اعمال نظرات شخصی و جناحی در روند انتخاب شهردار دخالت کرده و رسیدن به توافق در بین اعضای شورا را ناممکن   می سازند.

برخی از چهره های شاخص شهرستان با اعمال نفوذ و ترسیم خطوط فکری برای بعضی از اعضای شورا موجب بروز ناهماهنگی و اختلاف در میان اعضاء  می شوند.

حسین ابوالقاسم زاده در گفتگوی اختصاصی با قافلان گفت: دستهایی خارج از شورا در کارند که با اعمال نظرات شخصی و جناحی در روند انتخاب شهردار دخالت کرده و رسیدن به توافق در بین اعضای شورا را ناممکن می سازند.

ابوالقاسم زاده با اشاره به نام برخی از چهره های سیاسی شهرستان آنها را به دو بهم زنی و اختلاف افکنی در بین اعضای شورا متهـــــم کردو گفت: اگر این گونه اقدامات تفرقه افکنانه ادامه پیدا کند در حضور مردم افشاگری خواهم کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر میانه اما اشاره نکرد که چرا در طی دوسال و نیم که از عمر شورا سپری شده توجهی به مردم نشده است و اکنون که جدال انتخاب شهردار به اوج خود رسیده است، مراجعه به مردم به ذهن برخی اعضای شورای شهر خطور کرده ا ست.

دیدگاه‌ها




پربیننده‌ترین اخبار روز

تبلیغات
تبلیغات