به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از کسبه مبنی بر کلاهبرداری از طریق ارائه رسیدهای جعلی واریز وجه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان میانه قرار گرفت.
وی گفت: بررسیهای فنی و تحقیقات پلیسی نشان داد متهم با مراجعه به واحدهای صنفی عرضه برنج، پس از خرید کالا، با ارائه رسیدهای جعلی بانکی، فروشندگان را فریب داده و بدون پرداخت وجه واقعی، اقدام به تحویل گرفتن کالا میکرد.
سرهنگ رفیعی افزود: مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات تخصصی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند و در بررسیهای انجام شده تاکنون ۲ نفر شاکی شناسایی شدهاند و ارزش کلاهبرداریهای صورت گرفته حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
