به گزارش قافلان سسی به نقل از تسنیم، گزارشی که مبنی بر تاخیر زیاد و سرگردانی مسافران قطار تهران-میانه در ایستگاه کرجدر مورخ 11 شهریورماه 95 منتشرشده بود نتیجه داد.
قطار 452 نگین تهران ـ میانه که در 11 شهریورماه 95 در ساعت 15:30 تهران را به مقصد میانه ترک کرده بود و قرار بود ساعت 21:45 مسافران را به ایستگاه راهآهن میانه برساند که با تأخیر بالای 2 ساعت به مقصد رسید.
با توجه به اینکه یکی از رسالتهای هر خبرگزاری و خبرنگار پیگیری مشکلات مردمی و رساندن آن به گوش مسئولین امر است، در همین راستا خبرنگار تسنیم در میانه، گزارشی در مورد تأخیر قطار تهران – میانه و تأخیر این قطار و سرگردان شدن مسافران این قطار منتشر کرد.
پیرو این گزارش، شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران به مسافران قطار 452 نگین که در مورخ 10 شهریورماه 95 تهران را به مقصد میانه ترک کرده بودند، پیامی مبنی بر پرداخت خسارت به مسافران این قطار ارسال کرده است.
در این پیام آمده است: «مسافر گرامی با سلام احتراماً با عرض پوزش به آگاهی میرساند قطار شما به علت تأخیر در ورود به مقصد مشمول دریافت خسارت میباشد لطفاً جهت دریافت خسارت به یکی از مراکز فروش مراجعه فرمایید. راهآهن ج.ا.ا»

