به گزارش قافلان سسی به نقل از روابط عمومی فرمانداری میانه، ۷۵ نفر از همشهریان در بخش های بیمارستان ها بستری هستند که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ نفر پذیرش و بستری شده اند و یک مورد فوتی داشتیم.
تا امروز ۱۳۸۸۳۴ دوز واکسن کرونا در شهرستان تزریق شده است که ۹۵۸۵۴ دوز اول و ۴۲۹۸۰ دوز دوم بوده و تزریق برای گروه های هدف نیز در حال انجام می باشد.
از زمان اعلام وضعیت قرمز توسط فرمانداری میانه 64 روز می گذرد و در این مدت متأسفانه 89 تن از همشهریان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند؛ با توجه به ادامه دار بودن این وضعیت حاد، امیدواریم همشهریان پروتکل های بهداشتی را جدی تر دنبال کرده و افرادی که واجد شرایط واکسیناسیون می باشند ولی اقدامی نکرده اند هرچه سریع تر نسبت به واکسینه کردن خود به مراکز بهداشت و درمان و مراکز تجمیعی جهت واکسیناسیون مراجعه نمایند.

