محمدرضا مشایخی از آغاز فرایند اجرایی توسعه تصفیهخانه فاضلاب این شهر خبر داد و گفت: در پی سفر مدیرعامل آب و فاضلاب کشور به شهرستان میانه و مصوبات این سفر، فرایند اداری اجرای طرح توسعه تصفیهخانه آغاز شده و هماکنون فراخوان شناسایی پیمانکار در حال انجام است.
ساخت مدول دوم تصفیهخانه در دستور کار
وی افزود: بر اساس مصوبات ابلاغی، مدول دوم توسعه تصفیهخانه فاضلاب میانه احداث خواهد شد که با بهرهبرداری از آن، ظرفیت تصفیه فاضلاب شهر به شکل قابل توجهی افزایش یافته و زیرساختهای زیستمحیطی و خدماتی شهرستان با توجه به توسعه شهر تقویت خواهد شد.
مشارکت فولاد آذربایجان در تکمیل زنجیره تصفیه خانه
نماینده عالی دولت با اشاره به همکاری و ایفای مسئولیت های اجتماعی شرکت های دولتی در اجرای این طرح اظهار کرد: اجرای مدول دوم و تجهیز تصفیهخانه با مشارکت شرکت فولاد آذربایجان و در ازای تحویل پساب خروجی انجام خواهد شد. همچنین عملیات تصفیه صنعتی پساب توسط این شرکت صورت میگیرد که در نتیجه آن، پساب خروجی از چرخه انتقال به محیط زیست حذف شده و ضمن صیانت از مخیط زیست و منابع طبیعی، امکان بهرهبرداری مجدد از آب در بخش صنعت فراهم میشود.
اجرای مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی آب شرب
وی ادامه داد: شرکت فولاد آذربایجان متعهد شده است مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی آب شرب را نیز به مرحله اجرا برساند. همچنین منابع آبی این شرکت در شبکه آب شهری استفاده خواهد شد؛ اقدامی که نقش مهمی در افزایش پایداری تأمین آب مصرفی شهروندان و ارتقای تابآوری شبکه آب میانه خواهد داشت.
وی همچنین افزود : اجرای شبکه فاضلاب در مناطق باقیمانده شهر میانه از دیگر تعهدات این طرح توسط شرکت فولاد آذر بایجان خواهد بود .
گامی مؤثر در مسیر توسعه پایدار میانه
فرماندار ویژه میانه تأکید کرد: آغاز اجرای این پروژهها، نتیجه پیگیریهای مستمر و سفرهای توسعهای مسئولان کشوری به شهرستان است و اجرای کامل آنها علاوه بر ارتقای زیرساختهای آب و فاضلاب، زمینهساز توسعه پایدار، حفاظت از محیط زیست و افزایش کیفیت خدماترسانی به شهروندان خواهد بود.
