به گزارش قافلان به نقل از روابط عمومی فرمانداری، محمدرضا مشایخی معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه با حضور در محل برگزاری دوره تخصصی امداد جاده ای هلال احمر از پای کار بودن و آمادگی جمعیت هلال احمر در جاده ها و مواقع بروز حوادث قدردانی کرد و برگزاری دوره های آموزشی و جذب نیروی متخصص در حوزه امداد و نجات را از اقشار مختلف مردم ضروری دانست.
دوره تخصصی امداد جادهای هلال احمر که بعد از چندین سال برای اولین بار در سطح استان در شهرستان میانه در حال برگزاری است از بین سی نفر امدادگر که در حال گذراندن دوره می باشند نفراتی به بدنه جمعیت هلال احمر به عنوان نیروی رسمی جذب و در پایگاه های امداد جاده ای خدمت خواهند کرد.
این دوره به منظور آموزش امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در زمینه امدادرسانی در حوادث جادهای برگزار میشود. این دوره شامل مباحثی مانند کمکهای اولیه، نحوه برخورد با مصدومان سوانح رانندگی، استفاده از تجهیزات امداد و نجات و اصول اولیه امداد و نجات در جاده است.

