سرهنگ حسن رفیعی در گفتوگو با خبرنگاران اعلام کرد: در شب گذشته، پی خبری در خصوص وقوع درگیری و ایجاد رعب و وحشت در میدان اصلی شهر از طریق شهروندان به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که بلافاصله با توجه به حساسیت موضوع مأموران پلیس یگان امداد سریعاً به محل اعزام و وارد عمل شدند که در محل نزاع تعداد ۴ نفر از این افراد را دستگیر و بازداشت کردند.
وی بیان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
وی با هشدار به مخلان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی شهرستان خاطرنشان کرد: پلیس به هیچ وجه با کسانی که با اوباشیگری بین مردم و ایجاد ناامنی و رعب و وحشت کنند مماشات نخواهد کرد و حتی در صورت صلح و سازش بین طرفین نیز برابر ماده ۶۱۵ قانون مجازات اسلامی هر یک از شرکتکنندگان در نزاع و درگیری به مجازات تعیین شده در قانون محکوم خواهند شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان از شهروندان خواست هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

