نماینده مردم شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی بر در ارتباط تاریخ مناطق مختلف کشور از جمله آذربایجان با هویت تاریخی ایران زمین تاکید نمود.
به گزارش ايسنا به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، سید حسین هاشمی در این رابطه افزود: روز آذربایجان تذکری است که باید یادآوری شود.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ارائه اطلاعات دقیق و درست در مورد آذربایجان در روزی که به نام این استان است را از جمله اقدامات مهمی دانست که هرچند امکان دارد برای مردم استان جدید نباشد، اما برای گردشگران و سایر هموطنان از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: اگر توانمندی ها و داشته های تاریخی خود را آن گونه که باید معرفی نکنیم، هجمه های تبلیغاتی مواردی را برای جایگزینی در نظر می گیرند و این چنین به تدریج تاریخ و فرهنگ پر افتخار و درخشان کشور و منطقه با مشکل عدم آشنایی روبرو می گردد.
به گفته هاشمی، برنامه های رادیویی و تلويزیونی و جراید نقش مهمی در انتقال اطلاعات به نسل جدید دارند و برگزاری سمینارهای مختلف که موضوعات را از دیدگاههای مختلف بررسی و تحلیل می نمایند، می تواند به افزایش علاقمندی و حساسیت در مردم و به وبژه نسل های جوان که آینده ساز کشور هستند، کمک نماید.
نماینده مردم میانه، افزایش گردشگری را یکی از تبعات و نتایج ارائه اطلاعات درست و دقیق و مفید به مردم دانست و گفت: روزهایی مانند روز آذربایجان که با روز صدور فرمان مشروطیت نیز مصادف است، فرصت مغتنمی برای معرفی استان می باشد و اگر اطلاعات ارائه شده خوب و مفید باشد، به طور قطع با استقبال و رغبت مردم روبرو خواهد شد.
هاشمی، وضعیت فعلی استان را در مقایسه با قبل رو به رشد و بهبودی توصیف کرد و افزود: هر چند اقدامات صورت گرفته مفید و موثر بوده است، اما هنوز هم به جایگاه واقعی خود نرسیده ایم و در مقایسه با برخی استانها هنوز باید تلاش جدی خود را ادامه دهیم.
وی در پایان با اشاره به وضعیت گردشگری شهرستان میانه گفت: از آنجا که مشت نمونه خروار است، گردشگری در شهرستانهای استان از جمله در شهرستان میانه جدای از کل استان نیست و توسعه و ترویج و گسترش گردشگری در استان، رونق گردشگری در شهرستانها که دارای جاذبه های تاریخی و فرهنگی و طبیعی فراوانی می باشند را نیز در پی خواهد داشت.
