قافلان سسی - اخبار میانه - میانه

فرزاد عبداللهي تکواندوکار ميانه اي : كار با آلمان‌ها تنوع خوبي در تمرين‌هاي اردويي داشت

شناسهٔ خبر: 287 -
اخبار میانه

به نقل از سایت اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی : فرزاد عبداللهي تکواندوکار ميانه اي و قهرمان جهان چند روزي است اردوهاي تمريني مشتركي را با ژرمن‌ها برگزار كرده‌اند كه مورد رضايت هردوطرف است.

فرزاد عبداللهي تكواندو كار وزن سوم تيم ملي مي‌گويد: «تيم آلمان تيم قدرتمندي است و همواره در اروپا يكي از مدعيان اصلي محسوب مي‌شود و تمرين با آنها تنوع خوبي در نحوه تمرين‌هاي اردويي داشت.» 
او ادامه مي‌دهد :«پيش از اين نماينده تيم ملي آلمان مقابل يوسف كرمي 10 - 8 شكست خورده بود و اين نشانگر سطح بالاي فني آنها است و حتي تا كنون توانسته‌اند 2 دوره قهرماني در اروپا را كسب كنند و همين مي‌تواند در آماده سازي ما كمك بيشتري را انجام دهد اگرچه آنها در اين اردو بيشتر از ما نفع مي‌برند و اين موضوع را در خلال تمرين‌ها مي‌توان به راحتي حدس زد.» 
دارنده مدال طلاي جهان علاوه بر توجه به تمرين‌هاي اردويي خود نگاه ويژه‌اي هم به رقابت‌هايش در ليگ دارد: «در ليگ برتر براي تيم ملي حفاري مبارزه مي‌كنم و تا كنون هيچ ناكامي نداشته‌ام و اطمينان داشته باشيد با انجام تمرين‌هاي منظم دوباره اين روند موفقيت‌ها را ادامه خواهم داد.

دیدگاه‌ها




پربیننده‌ترین اخبار روز

تبلیغات
تبلیغات