پنجمین جشنواره جایزه ادبی شهید شاهی و هفتمین جشنواره استانی ادبیات داستانی بسیج با محوریت بازخوانی ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، بیداری اسلامی و تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی در میانه برگزار شد.
پنجمین جشنواره جایزه ادبی شهید شاهی در میانه برگزار شد
به گزارش روز یكشنبه ایرنا، این جشنواره در دو بخش كتاب و ادبیات داستانی برگزار شد كه بخش ادبیات داستانی آن شامل داستان كوتاه، داستان بلند و داستانك بوده و بخش كتاب آن شامل رمان سال نوجوان و تك قصه كودك بود.
در این مراسم علی ناصری دبیر جشنواره گفت: در بخش كتاب ملی در حوزه كودك و رمان نوجوان 95 كتاب و در بخش قصه نویسی 100 عنوان داستان كوتاه و بلند و داستانك به دبیرخانه ارسال شد كه بر طبق آراء شورای داوری جشنواره شهید شاهی رمان های (گردان قاطرچی ها نوشته داود امیریان) و (پریانه های لیساند ماریس نوشته طاهره ایبد) به ترتیب بعنوان رمان برتر و ویژه در بخش رمان نوجوان و در بخش ادبیات كودك (كتاب آرش به بازآفرینی مرجان فولادوند) و(كتاب جیكان جیكان نوشته سرور كتبی) به ترتیب بعنوان كتاب برتر و ویژه معرفی شدند.
همچنین دو كتاب داستانی بسیج در بخش بزرگسال از محمد رضازاده رودگلی و مهدی اصغری و دو كتاب داستانی بسیج در بخش جوان از مجید راستی و سالار پویان از برترین ها معرفی شدند.
در این جشنواره مصطفی رحماندوست شاعر كودكان و نوجوانان به ذكر خاطراتی از شهید شاهی پرداخت.
در پایان مراسم نیز از خانواده شهید شاهی و نفرات برتر جشنواره با اهداء لوح و هدایایی تجلیل بعمل آمد.
سازمان بسیج هنرمندان آذربایجان شرقی پنجمین جشنواره سراسری جایزه ادبی شهید شاهی و هفتمین جشنواره استانی ادبیات داستانی بسیج را با همكاری بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میانه برگزار كرد.
