قافلان سسی - اخبار میانه - میانه

بیانیه دانشگاه پیام نور در محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبراکرم(ص)

شناسهٔ خبر: 1740 -
اخبار میانه

اهانت به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام(صل الله علیه و آله و سلم) گواه آشکاری بر ترس و واهمه دشمنان اسلام از موج گسترده بیداری اسلامی در منطقه و جهان است.

بار ديگر استكبار جهاني در سناريو و توطئه طراحي شده جديدي، ساحت پاك و مقدس پيامبر اعظم(صل الله علیه و آله و سلم) را مورد اهانت قرار داد و با اين اقدام موهن و شيطاني خود، قلوب امت اسلامي را جريحه‌دار كرد.

مسلمانان و آزادي‌خواهان جهان، در حالي كه هنوز داغ جراحت اهانت به معجزه بزرگ پيامبر عظيم الشأن و كشتار و غارت بي‌رحمانه مسلمانان مظلوم و بي‌گناه در فلسطين، بحرين، افغانستان، عراق، سوريه، پاكستان و ....را بر دل دارند، اين بار نيز شاهد گستاخي و هتاكي بي‌شرمانه ديگري از عوامل آمريكاي جنايتكار و رژيم صهيونيست نسبت به ساحت آخرين پیامبر آسمانی، حضرت محمد (صل الله علیه و آله و سلم) هستند.

بي‌ترديد اين گونه اقدامات مذبوحانه كه در راستاي پروژه اسلام‌ ستيزي و ايجاد شكاف و اختلاف ميان پيروان اديان الهي، هر از چند گاهي توسط استكبار جهاني به سركردگي آمريكاي جهانخوار و صهيونيسم بين‌الملل طراحي و اجرا مي‌شود، گواه آشكاري بر ترس و واهمه بيش از پيش دشمنان از موج گسترده بيداري اسلامي در منطقه و جهان و استيصال و درماندگي آنها در برابر منطق هميشه جاودان و به حق اسلام است.

جبهه استكبار در حالي مرتكب اين جنايت دينی اخلاقی شده است، كه تجربه تلخ بارها شكست و ناكامي مفتضحانه، همراه با خفت و خواري، در برابر اين قبيل ترفندهاي ابلهانه و نابخردانه را در كارنامه سياه خود دارد و عوامل و مسببين اين جنايت سازمان دهي شده بايد بدانند كه اين اقدام جنون آميز آنها بسان ساير توطئه‌هاي نخ نماي گذشته، دستاوردي جز برانگيخته شدن خشم و انزجار مسلمانان سراسر جهان عليه دشمنان دين و مقدسات اسلامي نداشته و بار ديگر پرده از سياست‌هاي دروغين و به ظاهر صلح‌طلب، مدعيان آزادي عقيده و دفاع از حقوق بشر برخواهد داشت.

دانشگاهیان پیام نور با محکوم کردن این اهانت گستاخانه به خاتم الانبیاء و مسلمانان ضمن ارج نهادن به هشیاری و همبستگی مسلمانان جهان اعلام می دارد چنین حرکتهایی نمی تواند  خدشه ای به بیداری اسلامی و موج اسلام خواهی در جهان وارد کند و آمریکا و صهیونیسم که به پایان خط سلطه نزدیک می شوند شکست خورده اصلی این ماجراجویی مذبوحانه خواهند بود.

دیدگاه‌ها




پربیننده‌ترین اخبار روز

تبلیغات
تبلیغات