قافلان سسی - اخبار میانه - میانه

اجرای طرح " آرامش در شهر" در میانه؛

دستگیری ۳۲ معتاد متجاهر و ۳ خرده‌فروش مواد مخدر

دستگیری ۳۲ معتاد متجاهر و ۳ خرده‌فروش مواد مخدر
شناسهٔ خبر: 198984 -
اخبار میانه
فرمانده انتظامی شهرستان میانه از اجرای طرح «آرامش در شهر» با هدف ارتقای امنیت اجتماعی و جمع‌آوری معتادان متجاهر و برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر و کشف بیش از نیم کیلوگرم انواع مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح آرامش در شهر به مدت سه روز، مأموران انتظامی شهرستان با اجرای اقدامات هدفمند و عملیاتی، برخورد با عوامل برهم‌زننده نظم و امنیت عمومی و خرده‌فروشان مواد مخدر را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح، تعداد ۳۲ نفر از معتادان متجاهر شناسایی و دستگیر شدند که یک نفر از آنان دارای سابقه حرفه‌ای سرقت بود و برای طی مراحل قانونی به کمپ ماده ۱۵ معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه ادامه داد: مأموران در ادامه اجرای طرح و در راستای مقابله با خرده‌فروشان مواد مخدر، موفق به شناسایی و دستگیری ۳ نفر از خرده‌فروشان مواد مخدر شدند.

سرهنگ رفیعی تصریح کرد: در بازرسی از محل و مخفیگاه متهمان، در مجموع بیش از نیم کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل شیشه، گراس، تریاک و هروئین کشف و ضبط شد.

دیدگاه‌ها




پربیننده‌ترین اخبار روز

تبلیغات
تبلیغات