قافلان سسی - اخبار میانه - میانه

حوادث رانندگی در کدام گروه‌های سنی بیشتر است؟

حوادث رانندگی در کدام گروه‌های سنی بیشتر است؟
شناسهٔ خبر: 119660 -
اخبار سراسری
پلیس تهران در تازه‌ترین گزارش خود نرخ تصادفات را در سنین مختلف اعلام کرد که در آن ۲۰ تا ۳۰ ساله‌ها و ۶۰ سال به بالا بیبشترین میزان تصادف را ثبت کردند.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، پلیس راهور تهران چندی پیش اعلام کرد که بیشترین سن تصادفات گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال و کمترین گروه سنی زیر ۲۰ سال هستند. طبق شاخص بندی راهور سن تصادفات به ۶ گروه شامل زیر ۲۰ سال ، ۲۰- ۳۰ سال ، ۳۰- ۴۰ سال ، ۴۰-۵۰ سال ، ۵۰-۶۰ سال و ۶۰ سال به بالا تقسیم بندی می شوند.

 به گفته پلیس گروه سنی زیر ۲۰ سال هفت درصد ، سنین بین ۲۰ تا ۳۰ سال ۲۴ درصد، ۳۰ تا ۴۰ سال ۲۰ درصد، ۴۰ تا ۵۰ سال ۱۰ درصد از تصادفات را به خود اختصاص می دهند.

همچنین پس از گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال، افراد با گروه سنی بیش از ۶۰ سال بیشترین میزان تصادفات در سطح شهر تهران را تشکیل می دهند که حدود ۳۰ سال اختلاف سنی با گروه قبلی دارند. پرسش همینجاست که ابتدا چرا گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ ساله بیشترین میزان تصادف را ثبت کرده و اینکه اختلاف سنی آنها با گروه بعدی چه معنایی دارد.

علاوه بر این عوامل تاثیر گذار بر کم بودن شمار تصادفات رانندگی در تازه گواهینامه گرفته ها یا گروه سنی زیر ۲۰ سال چیست و چه چیزی باعث تغییر ناگهانی رانندگی در این گروه می‌شود.

موتورسیکلت سواران، حرکات پرخطر و حوادث پرشمار
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در توضیح چرایی شمار بالای تصادفات در گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال، گفت: نخستین عامل شمار بالای موتورسیکلت سواران در این گروه سنی است.

سرهنگ احسان مومنی ادامه داد: متاسفانه بیشترین شمار موتور سیکلت سواران را در گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال یعنی جوانان داریم که تعداد زیادی نیز حتی گواهینامه هم ندارند و از اصول اولیه رانندگی با موتورسیکلت نیز آگاه نیستند.

وی همچنین تازه واردی این گروه سنی و بدون تجربه بودن را عامل دیگری دانست و افزود: متاسفانه افراد این گروه سنی با وجود دریافت گواهینامه ازتجربه کافی برخودار نبوده و بیش از دیگران دست به رانندگی پر خطر می زنند.

به گفته معاون پلیس راهور تهران بزرگ، رفتار هیجانی و اقدام به رانندگی پرخطر چه در موتورسیکلت و چه در خودور سواری عوامل اصلی نرخ بالای تصادف در این گروه سنی است.

وی در ادامه گفت: متاسفانه در پایشی که بر تصادفات سطح شهر تهران انجام شد، در حدود ۶۰ درصد تصادفاتی که با موتورسیکلت رخ داده، راکب موتور مقصر بوده و مهم تر آنکه حدود ۷۰ درصد تصادفات موتورسیکلت ها توسط راکبینی انجام شده که فاقد گواهینامه بودند.

عابران پیاده، قربانیان تصادفات
سرهنگ مونی همچنین درباره شمار قابل توجه تصادفات در گروه سنی ۶۰ سال به بالا نیز توضیح داد: علت اینکه ۲۳ درصد تصادفات در سطح استان تهران را گروه سنی ۶۰ سال به بالا تشکیل می دهند این است که اغلب این افراد عابرین پیاده هستند.

وی با بیان اینکه ۴۳ تصادف فوتی عابر پیاده هستند افزود: ۶۷ درصد از این تصادفات عابرین پیاده ای هستند که از عرض بزرگراهها تردد می‌کردند.

معاون راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در ۲ ماهه سال جاری متاسفانه ۴۳ نفر از عابرین پیاده در تصادفات جان خود را از دست داده اند گفت: اغلب این افراد در سنین بالا بوده اند که عمدتاً در محل حادثه جان خودرا از دست می دهند.

زیر ۲۰ ساله‌ها، فاقد گواهینامه یا قربانی تصادفات
سرهنگ مومنی به شمار پایین تصادف در سنین زیر ۲۰ سال و اختلاف معنادار این گروه با گروه سنی بعدی اشاره کرد و گفت: شمار پایین این گروه ناشی از نرخ کمتر آنها در استفاده از وسائل نقلیه موتوری است.

به گفته معاون پلیس راهور تهران بزرگ، همین میزان هفت درصدی نیز ناشی از عابرین پیاده، جوانانی که تازه گواهینامه گرفتند و تجربه کافی ندارند و همچنین طیف سنی کم در بهره برداری از وسائل نقلیه موتوری است که عمدتاً از سوی خانواده منع می شوند.

وی در پایان آموزش فرهنگ ترافیکی را متناسب با گروه های سنی را عنصر اصلی در کاهش تصادفات دانست و افزود: بزرگترین نقش را رسانه ها خواهند داشت و پس از آن متناسب سازی قوانین اثرگذاری پررنگی در کاهش تصادفات خواهد داشت.

دیدگاه ها




گزارشات تصویری

تبلیغات