نکات تغذیه‌ای در زمان ابتلا به کرونا

شناسهٔ خبر: 109716 -
اخبار سراسری
مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در زمان ابتلا به کرونا فراموش نکنید.

به گزارش «تابناک» به نقل از بهداشت نیوز، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشکده ، در یاداداشتی "۲۰ نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا" را جمع آوری و تنظیم کرده است.

در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا ، در صورت ابتلا نکات تغذیه ای زیر را فراموش نکنید.

۱.مصرف آب را فراموش نکنید حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.

۲. مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و … ممنوع است.

۳. فقط غذاهای آبپزشده در این دوران مصرف کنید.

۴. دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

۵. هر روز یک عدد تخم مرغ آبپزشده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.

۶. مصرف شکر و قند را محدود کنید.

۷ . غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.

۸ . مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

۹ . مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه‌های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات ممنوع است.

۱۰ . لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف کنید.

۱۱ . موادغذایی محرک (مانند برخی ادویه های تند) را در غذاهای خود مثل فلفل حذف کنید.

۱۲ . صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو و ارده مصرف کنید.

۱۳. دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو و کنجد را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.

۱۴ . مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفته ای یک مکمل ویتامین D پنجاه هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد از اتمام علائم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.

۱۵ . از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و … در سوپ ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.

۱۶. از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.

۱۷ . در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.

۱۸ . از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه ، طالبی و سبزیجاتی همچون هویج مصرف کنید.

۱۹. درکنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.

۲۰. مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.

دیدگاه ها




پربیننده‌ترین اخبار روز

گزارشات تصویری

تبلیغات