برگزاری دوره‌های آموزشی برای اصناف میانه در جهت پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری کرونا

شناسهٔ خبر: 45956 -
اخبار میانه
امدادیان همچنین ازشهروندان خواست که ضمن پرهیز از تردد در مکان های پرتجمع مثل بازار، ازخوردن غذا و مواد خوراکی در واحدهای صنفی نیز خودداری نموده و در صورت نیاز غذاها را در ظروف بهداشتی و رعایت موازین بهداشتی ازغذاخوری ها تهیه و در منزل میل نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان میانه، به منظور پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری کرونا، دوره های آموزشی مربوطه  با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان میانه برای اصناف مرتبط برگزار گردید.

در حاشیه این دوره های آموزشی، مهندس امدادیان، رئیس اداره صمت میانه گفت: در راستای اجرای مصوبات ستاد مدریت بحران و همچنین قرارگاه زیستس شهرستان و نیزبه منظور آماده سازی اصناف و کسبه شهرستان برای مقابله و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، این اداره با همکاری  اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی و با حضور کارشناسان شبکه بهداشت اقدام به برگزاری دوره های آموزشی برای اصنافی چون نانوایان و غذاخوریها  برگزار نمود.

امدادیان با اشارعه به نقش مهم آموزش در جهت مبارزه با این بیماره افزود: دستورالعمل ها و پروتکل های مناسبی باهمکاری مرکزبهداشت برای رسته های نانوایی و نیز غذاخوری ها تهیه شده که با ابلاغ این دستورالعمل ها به رسته های مذکور امید است در کاهش شیوع بیماری کرونا گام های موثری از سوی اصناف برداشته شود.

امدادیان همچنین ازشهروندان خواست که ضمن پرهیز از تردد در مکان های پرتجمع مثل بازار، ازخوردن غذا و مواد خوراکی در واحدهای صنفی نیز خودداری نموده و در صورت نیاز غذاها را در ظروف بهداشتی و رعایت موازین بهداشتی ازغذاخوری ها تهیه و در منزل میل نمایند.

امدادیان در ادامه با اشاره به اینکه به نانوایی ها ابلاغ گردیده نان را با رعایت موازین بهداشتی بسته بندی وعرضه نمایند گفت: تا پایان بحران بیماری کرونا ازهمشهریان می خواهیم ازخرید نان بدون بسته بندی و بصورت گرم خودداری نموده و قبل ازمصرف نان در منزل حتما نسبت به حرارت دادن نان اقدام نمایند.

دیدگاه ها